Ruilen en Retourneren

BELANGRIJK!
Wij hanteren geen retourservice (zoals bij H&M) waarbij men meerdere artikelen bestelt om vervolgens een deel hiervan, wat niet past of niet in de smaak valt, te retourneren.

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Bij voorkeur dient de retourzending te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is namelijk altijd zelf verantwoordelijk voor de verzending. Als de geretourneerde producten onderweg zoek raken, beschouwen wij de producten als niet geretourneerd en kunnen wij het aankoopbedrag niet terugbetalen. 

Als wij de door jou geretourneerde producten hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat. 

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Dan kun je via deze link het retourformulier downloaden.